dinsdag 10 november 2009

World march pour la paix et la non-violence


De world march voor vrede en non-violence werd afgelopen zondag in Parijs gelopen. En ik liep mee. Dat was een machtige ervaring! Humanity's Team 'président' Philippe had me uitgenodigd en uiteraard, voor dit soort grote evenementen ben ik altijd te vinden.

Het is al een feest op zich om met afzettingen en politie escort door de grote Parijse boulevards te lopen. Daarnaast was de sfeer uiteraard erg 'vredelievend'. Volop muziek, protest speeches en een hoop gezelligheid.

Daarbij komt, Humanity's Team introduceerde tijdens de March een fantastische bezigheid, namelijk 'Free Hugs'. De laatste keer dat ik deze bordjes tegenkwam was op de Elf Fantasy Fair in Haarzuilens (waar ik toen al razend enthousiast over was en die dag op z'n minst drie elfen, ridders en een orq heb geknuffeld) en nu liep er zelf mee.

Het is een uitermate simpel concept om iemand binnen een paar seconden volledig op te vrolijken en je wordt er zelf ook erg hyper van.

Dubbel feest dus, ik heb er erg van genoten.
Peace, love & light....works for me!

2 opmerkingen:

  1. Heej Abs,

    Wat leuk alle verhalen te lezen. Gelukkig gaat het allemaal goed met je. Een overnachtingplaats is blijkbaar toch niet zo moeilijk en aanspraak genoeg zou ik zo zeggen in Parijs. Heerlijk de vrijheid te gaan waar je wilt!!!

    Die Franse taal komt vast snel genoeg. Al is een week of 3 natuurlijk wel erg ambitieus ;-)

    Hier in Nederland blijft alles gewoon zijn oude gangetje gaan. Het weer is een beetje treurig en de Mexicaanse griep vaccinatie is gesprek van de dag.

    Tot snel weer!
    -X- Anke

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hallo lieve schat, ik heb tot nu toe al je verhalen gelezen en ben blij dat het goed met je gaat. Kan me goed voorstellen dat je hoofd vol zit met zoveel indrukken en dit is ook een goede manier om je hoofd leeg te maken.
    OOk voor de achterban is het fijn te weten dat je niet in zeven sloten tegelijk loopt, wat onmogelijk is natuurlijk.
    Ik hoop dat je je thuis voelt op je nieuwe stek en dat je hier een tijdje kunt blijven zitten.
    Dick wil ook wel reageren, maar heeft geen yahooof goegle account. Je krijgt dikke kussen van hem en leest ook alles natuurlijk. We zitten wel ver weg, maar toch o zo dichtbij,
    Lieverd, het is fijn om zo op de hoogte te zijn van je verhalen, fijn weekend en tot schrijfs.
    Knuffels Annemiek

    BeantwoordenVerwijderen