vrijdag 18 juni 2010

In der Schweiz!


Na twee weken hard werken & fietsen moet er natuurlijk even vakantie gevierd worden! Ik was erg vereerd toen Job vroeg of ik nog ergens twee weekjes overhad om mee op vakantie te gaan. Het is uiteindelijk -na een spoedberaad een dag voor vertrek- Zwitserland geworden.

Het is hier prachtig. Het was alweer lang geleden dat ik een goede berg had gezien. En hier, in de Alpen, zitten we er middenin. Letterlijk. De Jungfrau vallei wordt omsloten door toppen van ruim 4000 meter, met machtige watervallen, Zwitserse huisjes op de hellingen en natuurlijk koeien met bellen om hun nek.

Het weer zit alleen niet zo mee en enkel op de vakantiebrochures en ansichtkaarten is te zien hoe mooi het hier met zon en strakblauwe lucht kan zijn.

Frankrijk lonkt daarom. Daar hebben ze tenslotte ook bergen. En daar praten ze tenminste niet van dat rare Zwits-Duits, maar gewoon normaal Frans!

1 opmerking:

  1. En nu zit ze ineens weer in der Schweiz.. bij jou kun je d'r ook geen touw aan vast knopen he :) Ik d8 dat je nog op de fiets zat! Nou VP maar weer.. wij werken wel door hoor.. :s
    Gr. Paul

    BeantwoordenVerwijderen